Γαστρεντερολόγος Ηπατολόγος - ΚΟΥΤΣΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 
 
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Ρωμης
"La Sapieza" , Fellow of the European
Board of Gastroenterology and Hepetology (EBGH-EUMS)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Βιογραφικό

 
 
Γαστρεντερολόγος – Ηπατολόγος Γεώργιος Κουτσουνόπουλος
 
 
 
Ο γαστρεντερολόγος – ηπατολόγος Γεώργιος Κουτσουνόπουλος εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Ρώμης «La Sapienza», μετά απο προκαταρτικές εισαγωγικές εξετάσεις απ' όπου και τον Απρίλιο του 1988 έλαβε το πτυχίο του με βαθμό «άριστα» (105/110).

Στο ίδιο Πανεπιστήμιο εκπόνησε τη διδακτορική του εργασία πειραματικής φύσης με τίτλο «Συνεισφορά στη μελέτη της αλκοολικής μυοκαρδιοπάθειας». Τον Ιούνιο του 1988, μετά απο επιτυχείς εξετάσεις, ο γαστρεντερολόγος - ηπατολόγος Γεώργιος Κουτσουνόπουλος έλαβε απο το Ιταλικό Υπουργείο Υγείας Δίπλωμα ικανότητας για την άσκηση του ιατρικού επαγγέλματος εντός των χωρών της Ευρωπαϊκής Ενωσης και τον Αύγουστο του 1989 έλαβε απο το Ελληνικό Υπουργείο Υγείας την αντίστοιχη Ελληνική άδεια άσκησης.
 
 
 
 
Εκπλήρωσε την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στο Π.Ι. Σπερχειάδας του Ν.Γ.Ν. Λαμίας (Ιαν. 1990-Ιαν. 1991). Ασκήθηκε για δύο χρόνια στην ειδικότητα της Παθολογίας (Μάρ. 1992-Μάρ. 1994) και για τέσσερα χρόνια στην ειδικότητα της Γαστρεντερολογίας στο 251 Γ.Ν.Αεροπορίας (Απρ. 1995-Απρ. 1999).

Ο γιατρός είναι μέλος της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Γαστρεντερολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Ήπατος, της Εταιρείας Επείγουσας Παροχής Ιατρικών Υπηρεσιών «S.O.S. Ιατροί», Συνεργάτης της Κλινικής "Αθηναϊκή Mediclinic", Συνεργάτης Πολυϊατρείων Medifirst (Αλίμου-Αμαρουσίου)-Medisystem Ομίλου Interamerican & Συνεργάτης της Κλινικής «Doctors' Hospital».

Ο γαστρεντερολόγος - ηπατολόγος Γεώργιος Κουτσουνόπουλος έχει παρουσιάσει 17 συνολικά προοπτικές κλινικοεργαστηριακές μελέτες σε Συνέδρια - Συμπόσια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με κύριο ενδιαφέρον τις Ιογενείς Ηπατίτιδες, Νόσους Χοληφόρων και Επεμβατικές - Θεραπευτικές τεχνικές ανωτέρου και κατωτέρου πεπτικού, ενώ έχει δημοσιεύσει 25 συνολικά μελέτες σε Ελληνικά και ξένα περιοδικά (Ελληνική Γαστρεντερολογία, Ιατρική, Journal of Hepatology, Gastroenterology κ.α.)

 
 
 
 

Γαστρεντερολόγος Ηπατολόγος - ΚΟΥΤΣΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 
Ποταμιάνου Ηλία 28
115 28 Αθήνα - Ιλίσια
 
Τηλέφωνο +302107481681
 
Κινητό τηλέφωνο +306977779277
 
 
Ραντεβού με γιατρό